Masterclass gratuïta – Com construir una casa sostenible – Papik

Masterclass gratuïta – Com construir una casa sostenible

2 min

Papik organitza una masterclass gratuïta a Santa Maria de Palautordera per saber com fer-se una casa sostenible.

Tres professionals referents en la construcció de cases passives revelaran els punts essencials i els secrets que han de saber les persones que volen fer-se una casa.

Divendres 13 de setembre a les 12h aquelles persones que estan pensant a fer-se una casa tenen una oportunitat inigualable per conèixer tots els secrets que cal saber a l’hora de fer-se una casa capaç de reduir la factura energètica fins en un 100%. Les places per accedir a aquesta sessió són limitades, la inscripció serà gratuïta i cal reservar la plaça al web papik.cat/inscripcio.

Una classe magistral amb tres ponents de luxe. Tres professionals referents en la construcció de cases passives de molt alta eficiència energètica, sostenibles i bioclimàtiques del nostre país explicaran com fer realitat aquest tipus de construccions. Papik Fisas, constructor, Eva Jordan, Arquitecta i Xavier Sicart aparellador.

La jornada donarà resposta algunes de les preguntes habituals que sorgeixen a l’hora de fer-se una casa. Quines són les etapes, els terminis, tràmits, i els costos, són preguntes habituals que es tractaran a la sessió, que a més aportarà informació sobre com construir cases que permeten reduir el cost energètic a zero, reduint l’impacte ambiental gràcies també a la utilització de materials sostenibles.

A la jornada, s’aprofundirà sobre un dels canvis radicals que ha sacsejat el sector de la construcció dels darrers anys, que ha omplert el paisatge de cases de fusta per tot el país i durant la sessió s’explicarà com aquest material s’ha convertit en un nou estàndard en el sector de la construcció.

Papik Fisas és gerent de l’empresa constructora de cases sostenibles Papik, Empresa pionera en la construcció de cases Eskimohaus certificades sota l’estàndard Passivhaus, el més exigent del mercat. Més de 15 anys d’experiència construint cases de fusta, un material innovador i sostenible que ha transformat el sector de la construcció. Eva Jordan és responsable del despatx d’arquitectura especialista en Passivhaus Arquitir. Xavier Sicart és aparellador amb una àmplia experiència construint cases unifamiliars d’autopromoció. Tots ells podran orientar als futurs autopromotors sobre com dissenyar, finançar, dimensionar i fonamentar i construir la seva futura casa sostenible.

La Masterclass inclou una visita a una casa Eskimohaus que servirà per explicar com és una casa de fusta sostenible de primera mà. Inspeccionant el sistema de ventilació creuada amb recuperació de temperatura o la climatització de la casa passiva.

L’esdeveniment és gratuït, però les places són limitades i cal fer inscripció a papik.cat/inscripció

Darrers articles

Calcula el cost de la teva casa